Att vara en Stickis

Vi har valt att skicka ut ett mejl i månaden till er som valt att vara en Stickis. Vi kommer inte ha nyhetsbrev i den bemärkelsen att ni får en massa mejl i tid och otid med reklam man egentligen inte är intresserad av. Vår tanke är att vi ska lära känna er och kunna möta era önskemål så gott vi bara kan. Vi önskar ha en dialog med er Stickisar så att vi kan få input och önskemål om färger, fibrer och modeller.

Vi har valt att se det som att du blir en i gänget och att du kommer att få förhandsinformation om vad som är på gång i butiken. Det kan vara nya garner eller andra varor, nya fibrer eller nya märken till exempel. Det kan också vara porträtt av allt ifrån en designer till en fårbonde.

Djupdyka i garner

Vi kommer definitivt göra riktigt djupgående och målande beskrivningar av våra garner. Hur de känns att hålla i, vad man får för känsla och hur stickupplevelsen är. Tänk er som små intervjuer med våra garner. Vi berättar också hur producenten arbetar med att framställa garnet och hur deras miljöarbete ser ut. Vi har ställt krav på de garner vi tar in i butiken och det pratar vi mer om i samband med presentationerna.

Samarbeten och inspiration

Ibland kommer vi ha olika typer av samarbeten med designers, någon som färgar garn eller andra stickinfluensers. Tanken är att ni ska få någon sorts fördel i dessa samarbeten och att ni ska fyllas med inspiration.

Självklart kommer vi också att dela med oss av tips på fina, inspirerande instagramkonton att följa. Det finns en uppsjö av vackra, välgjorda konton och de som faller oss mest i smaken kommer vi såklart dela vidare till er. Det kan vara stickare eller stickerskor från hela världen som vi tycker är fina ambassadörer för vårt hantverk.

Popup-butik

Information om var vi kommer att ha popup-butiker. Tanken är att vi ska dyka upp på lite olika ställen och i olika sammanhang. Vi har tänkt oss att ha popup-butik någonstans på Gotland om somrarna men under resten av året har vi tänkt att olika samarbeten ska ge oss möjligheten att finnas på plats hos andra spännande verksamheter.

Månadens mönster

Vi kommer att presentera och lyfta fram ett mönster varje månad som vi tycker extra mycket om.

Du får följa vår egen stickdagbok som ju också finns på våra Ravelry-konton. Wictorias konto finns här medan Jörgens konto finns att se här. Jossan har inget konto på Ravelry men finns på sitt Instagram och det finns att se här.

Teststickning

Du kommer få erbjudanden om att vara teststickare till våra egna mönster som vi designar själva. Och dessutom få tillgång till våra mönster två veckor före alla andra.

Vi hoppas kunna bjuda på inspiration till att ständigt vilja sticka och skapa mer. En liten extra energiboost till stickningen.

Stickismejl och facebookgrupp

Vi kommer att göra ett utskick i månaden och håller oss till det. Vi kommer inte fylla er inkorg med mejl ni inte hinner läsa utan håller oss till ett lite mer matnyttigt per månad. Under tiden kan du som Stickis träffa andra stickisar i vår facebookgrupp, Stickisar hos Stickwick. Där kan vi diskutera, tipsa och hjälpa varandra. Det är den härliga stickgemenskapen vi vill främja och ge alla en genuin stickglädje.

Välkommen att vara en Stickis bland stickisar på Stickwick.se!

Ulliga kramar

Wictoria och Jörgen

Stickwick yarn och design

0
    0
    Din kundkorg
    Din kundkorg är tom