Flisan sjal

50,00 kr

Flisan är en härlig serie med mönster i tre färger skapat av Essy Winnerholt. Här är en värmande sjal att svepa om sig som är uppstickad i Holst Supersoft. Sjalen rundstickas med magic loop och består av ett parti mönstrad slätstickning och ett parti klippmaskor. Sjalen kantas av en i-cord. Essy har tagit fram designers choice där hon parat ihop tre härliga färger till åtta underbara kombinationer.

Flisan sjal är i svårighetsnivå avancerad.

Garnåtgång: 2 nystan av varje färg

Stickfasthet: 27 maskor 40 varv = 10 x 10 cm

Rundsticka 2,5 mm, 40 cm eller 60 cm

1 stickmarkör

Artikelnr: 9510002 Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Flisan är en härlig serie med mönster i tre färger skapat av Essy Winnerholt. Flisan sjal i supersoft är en värmande sjal att svepa om dig. Sjalen rundstickas med magic loop och består av ett parti mönstrad slätstickning och ett parti klippmaskor. Sjalen kantas av en i-cord. Essy har tagit fram designers choice där hon parat ihop tre härliga färger till åtta underbara kombinationer.

Flisan sjal ingår i Flisan sjalpaket. Använd koden FLISAN KAL så får du 20% rabatt på garn, mönster, paket och stickor. Koden gäller t.o.m den 20 oktober 2021.

Essy Winnerholt på Ravelry!

Stickwicks övriga färger av Holst garn Supersoft hittar du här! 

Essy har för det här speciellt för den här knit alongen tagit fram ett mönster på ett par sockor, Flisan sockor. Det är ju socktober! Mönster och paket till sockorna finns även de att köpa här i vår garnboutique.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flisan sjal”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
    0
    Din kundkorg
    Din kundkorg är tom