Rea!

Scheepjes Terrazzo Prosecco 744

69,00 kr

Scheepjes Terrazzo Prosecco 744 är gjort av en premiumblandning av 70% återvunnen mulesingfri ull och 30% återvunnen viskos. Detta tovade tweedgarn har ett lyxigt utseende och en härlig känsla. Scheepjes Terrazzo drar nytta av andningsförmågan hos ull och viskos och kombinerar de bästa egenskaperna av båda. Lättviktsviskos är fuktabsorberande och ger en silkesmjuk känsla, samtidigt som ullen bidrar med det rustika utseendet och den härliga värmen. Detta gör Terrazzo lämplig för en mängd olika virk- och stickprojekt av alla former och storlekar, allt ifrån kläder, som tröjor och koftor, till modeaccessoarer och heminredning.

70% återvunnen ull & 30% återvunnen viskos

50 gram

175 meter

Sticka 4,0 mm

27 maskor x 35 varv till 10 cm i slätstickning.

Handtvätt.

I lager

Artikelnr: 6000744 Kategori:

Beskrivning

Scheepjes Terrazzo Prosecco 744 är gjort av en premiumblandning av 70% återvunnen mulesingfri ull och 30% återvunnen viskos. Detta tovade tweedgarn har ett lyxigt utseende och en härlig känsla. Den subtilt spräckliga färgeffekten uppnås genom att tvinna fibrer av kontrasterande och komplementära färger. Scheepjes Terrazzo drar nytta av andningsförmågan hos ull och viskos och kombinerar de bästa egenskaperna av båda. Lättviktsviskos är fuktabsorberande och ger en silkesmjuk känsla med vacker drapering, samtidigt som ullen bidrar med det rustika utseendet och den härliga värmen. Detta gör Terrazzo lämplig för en mängd olika virk- och stickprojekt av alla former och storlekar, allt ifrån kläder, som tröjor och koftor, till modeaccessoarer och hemutrustning.

Den rekommenderade stickan är 4,00 mm med en stickfasthet på 27 maskor x 35 varv till 10 cm i slätstickning. Scheepjes Terrazzo Prosecco 744 kommer i 50 grams nystan med 175 meter. Handtvätt.

Här kan du läsa mer om Scheepjes!

Här hittar du tillbehör till din stickning!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Scheepjes Terrazzo Prosecco 744”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
    0
    Din kundkorg
    Din kundkorg är tom