ChiaoGoo Markörer

75,00 kr

Chiaogoos stickmarkörer kommer i fyra storlekar, uppdelade i var sin färg,  mellan 5-15 mm. En förpackning innehåller 40 markörer, tio i varje storlek.

ChiaoGoos stickmarkörerl hör till ChiaoGoos system med utbytbara stickor. Stickorna kommer i storlekarna 1,5 mm – 10,0 mm och kablarna finns i olika längder. Vi säljer också ChiaoGoos stickor och kablar i fina set.

 

I lager

Artikelnr: 11201090 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Chiaogoos stickmarkörer kommer i fyra storlekar, uppdelade i var sin färg,  mellan 5-15 mm. En förpackning innehåller 40 markörer, tio i varje storlek.

ChiaoGoo erbjuder ett lyxigt utbud av bland annat utbytbara stickor på 13 cm. De är gjorda av kirurgiskt rostfritt stål och storleken på varje sticka är lasertryckt på varje spets. ChiaoGoo erbjuder flera typer typer av spetsar där vi valt ut Twist Lace. Den röda och mjuka kabeln utan minne, den håller sig slät och krullar inte ihop sig när man stickar.

[M],[S] & [L] TWIST lace stickor finns i storlekarna 1,5 mm till 10 mm och används med Twist red lace kablar. Stickorna kombineras med kablarna på följande vis:

Storlekarna 1,5 mm – 2,5 mm heter MINI [M] och fungerar med kablarna Twist och Spin i storlek MINI [M].

Storlekarna 2,75 mm – 5 mm heter SMALL [S] och fungerar med kablarna Twist och Spin i storlek SMALL [S].

Storlekarna 5,5 mm – 10,0 mm heter LARGE [L] och fungerar med kablarna Twist och Spin i storlek LARGE [L].

Här kan läsa mer om ChiaoGoos utbud och är det något du vill att vi köper in kan du bara höra av dig till oss! Du hittar mer information om oss här!

Ytterligare information

Storlek

Mini, Small, Large, Small/ Large

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ChiaoGoo Markörer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

0
    0
    Din kundkorg
    Din kundkorg är tom