Istex Lettlopi Stone blue 9418

65,00 kr

Istex Lettlopi är ett klassiskt garn gjort av 100% isländsk ull på Island. Med Istex Lettlopi kan du sticka de klassiska isländska oktröjorna. Plaggen blir lätta men varma och slitstarka. Ullens egenskaper gör att plaggen har en viss avvisande effekt mot smuts och behöver inte tvättas så ofta, det räcker gott med att vädra plagget. Med dubbel tråd av Yarnwick Blenda Gotland får du samma stickfasthet som Istex Lettlopi, du kan se färgerna här! Istex har en hel del gratis mönster på fina oktröjor stickade runt på rundsticka. Du kan också hitta fina mönster på klassiska oktröjor på Ravelry. En del är gratis medan andra kostar några kronor. Du hittar de här.

100% isländsk ull

50 gram

100 meter 

4,5-5 mm stickor

18 maskor och 24 varv = 10 x 10 cm

Handtvätt

I lager

Artikelnr: 10109418 Kategorier: ,

Beskrivning

Istex Lettlopi stone blue 9418 är ett klassiskt garn gjort av isländsk ull på Island. Med Istex Lettlopi kan du sticka de klassiska isländska oktröjorna. Plaggen blir lätta men varma och slitstarka. Istex Lettlopi ger plagg som är härliga att bära både inomhus och utomhus. Ullens egenskaper gör att plaggen har en viss avvisande effekt mot smuts och behöver inte tvättas så ofta, det räcker gott med att vädra plagget. Istex Lettlopi stone blue 9418 är hälften så kraftigt som Istex Álafosslopi. Istex har en hel del gratis mönster på fina oktröjor stickade runt på rundsticka. Vi tipsar om några tröjor du kan sticka i bildspelet under informationen. Du kan också hitta fina mönster på klassiska oktröjor på Ravelry. En del är gratis medan andra kostar några kronor. Du hittar de här

Istex grundades för att driva den isländska ullindustrin och startade i Mosfellsbær 1896. Istex köper sin ull direkt från bönder och bearbetar cirka 99 % av all isländsk ull och de iIsländska bönder äger 80 % av företaget. Ullen är OEKO-TEX Standard 100 certifierad vilket innebär att det går att använda plaggen till spädbarn.

100% isländsk ull

50 gram

100 meter 

4½-5 mm stickor

18 maskor och 24 varv = 10 x 10 cm

Handtvätt

Du kan läsa mer om Istex här!

Med dubbel tråd av Yarnwick Blenda gotland får du samma stickfasthet som Istex Lettlopi, du kan se färgerna här!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Istex Lettlopi Stone blue 9418”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

0
    0
    Din kundkorg
    Din kundkorg är tom