KK Organic color cotton Ivory 071

39,00 kr

KK Organic Color Cotton är ett ekologiskt bomullsgarn tillverkat av Karen Klarbæk, Danmark. Karen driver är ett danskt garnmärke med enbart ekologiska garner. Det här mjuka garnet lämpar sig väl för spädbarn, märkt med OEKO-TEX standard 100, och det passar till både stickning och virkning. KK Organic Color Cotton kommer i närmare hundra kulörer och nystanen är gjorda med EasyPull®, som gör det enkelt att dra ut tråden från mitten av nystanet.

100% ekologisk bomull
8/4
50 gram
170 meter
Virknål 2,5 mm
Stickor 3,5 mm
Tvättas i 60 grader

Endast 2 kvar i lager

Beskrivning

KK Organic Color Cotton är ett ekologiskt bomullsgarn tillverkat av Karen Klarbæk, Danmark. Karen driver är ett populärt danskt garnmärke med enbart ekologiska garner av hög kvalitet. Hon har ett fint miljötänk och det tycker vi om. Det här mjuka garnet lämpar sig väl för spädbarn, märkt med OEKO-TEX standard 100, och det passar till både stickning och virkning. KK Organic Color Cotton kommer i närmare hundra kulörer och nystanen är gjorda med EasyPull®, som gör det enkelt att dra ut tråden från mitten av nystanet.

100% ekologisk bomull
50 gram
170 meter
Virknål 2,5-3,0 mm
Stickor 3,0 – 3,5 mm
Tvättas i 60 grader

Våra egna mönster till Yarnwick Blenda gotland passar till det här garnet!

Karen är en inbiten virkare och designar mönsterböcker och digitala mönster för virkning. Här hittar du till Karens egna mönster!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”KK Organic color cotton Ivory 071”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
    0
    Din kundkorg
    Din kundkorg är tom