ChiaoGoo Kabelstopp

75,00 kr

ChiaoGoo kabelstopp skruvar du fast på ändarna på kablarna som stopp, så att du kan låta maskorna sitta kvar på kabeln istället för att använda en maskhållare eller restgarn, medan du använder spetsarna för ett annat projekt. Vita kabelstopp passar på alla small twistkablar. Svarta kabelstopp passar på alla large twistkablar och de röda kabelstoppen passar på alla minikablar. ChiaoGoo kabelstopp skruvar du fast på ändarna utan nyckel. Kabelstoppen säljs i 2-pack.

ChiaoGoo kabelstopp hör till ChiaoGoos system med utbytbara stickor. Stickorna kommer i storlekarna 1,5 mm – 10,0 mm och kablarna finns i olika längder. Vi säljer också ChiaoGoos stickor och kablar i fina set.

 

Artikelnr: 11202502 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

ChiaoGoo kabelstopp skruvar du fast på ändarna på kablarna som stopp så att du kan låta maskorna sitta kvar på kabeln istället för att använda en maskhållare eller restgarn. På så sätt får du loss spetsarna och kan använda dem för ett annat projekt. De röda kabelstoppen passar på alla minikablarna, de vita kabelstoppen passar på alla small twistkablar och de svarta kabelstoppen passar på alla large twistkablar. ChiaoGoo kabelstopp skruvar du fast på ändarna utan nyckel, de är bara att skruva på som de är. ChiaoGoo kabelstopp hör till ChiaoGoos system med utbytbara stickor. Stickorna kommer i storlekarna 1,5 mm – 10,0 mm och kablarna finns i olika längder. Kabelstoppen säljs i 2-pack.

ChiaoGoo erbjuder ett lyxigt utbud av bland annat utbytbara stickor på 13 cm. De är gjorda av kirurgiskt rostfritt stål och storleken på varje sticka är lasertryckt på varje spets. ChiaoGoo erbjuder flera typer typer av spetsar där vi valt ut Twist Lace. Den röda och mjuka kabeln utan minne, den håller sig slät och krullar inte ihop sig när man stickar.

[M],[S] & [L] TWIST lace stickor finns i storlekarna 1,5 mm till 10 mm och används med Twist red lace kablar. Stickorna kombineras med kablarna på följande vis:

Storlekarna 1,5 mm – 2,5 mm heter MINI [M] och fungerar med kablarna Twist och Spin i storlek MINI [M].

Storlekarna 2,75 mm – 5 mm heter SMALL [S] och fungerar med kablarna Twist och Spin i storlek SMALL [S].

Storlekarna 5,5 mm – 10,0 mm heter LARGE [L] och fungerar med kablarna Twist och Spin i storlek LARGE [L].

Här kan läsa mer om ChiaoGoos utbud och är det något du vill att vi köper in kan du bara höra av dig till oss! Du hittar mer information om oss här!

Ytterligare information

Storlek

Mini, Small, Large

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ChiaoGoo Kabelstopp”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
    0
    Din kundkorg
    Din kundkorg är tom