Yarnwick Blenda Gotland 50/50 Soft Rose

79,00 kr

Yarnwick Blenda Gotland 50/50 Soft rose är ett ljuvligt garn som är gjort av 50% gotlandsull och 50% merinoull. Det är i tjockleken fingering med 200 meter på 50 gram. Garnet som har en genuin, ullig och naturlig känsla i händerna gör din stickning till en sann stickglädje. Det är mjukt som merino, lättstickat och klifritt och eftersom garnet är märkt med OEKO-TEX Standard 100 så passar det väldigt bra att använda även till småbarn.

Yarnwick Blenda Gotland 50/50 finns än så länge i tretton färger. Vår färgskala är framtagen med en stor inspiration från våra smultronställen. Tänk dig färgerna som du ser från ett strandhugg på Gotland eller liggandes på rygg på en filt i Central park, i New York, med skyskraporna som en ram runt dig. Det är naturen, färgerna och känslan som vi har försökt samla i vårt garn. 

50% gotlandsull och 50% merinoull

50 gram

200 meter

2,5 mm – 3,25 mm stickor

25-28 maskor per 10 cm

Tvättas i tvättmaskin på 30° ulltvätt eller för hand.

Yarnwick friendly fibers

I lager

Artikelnr: 8010044 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Garnet

Yarnwick Blenda Gotland 50/50 är ett ljuvligt garn som är gjort av 50% gotlandsull och 50% merinoull. Det är i tjockleken fingering med 200 meter på 50 gram. Garnet som har en genuin, ullig och naturlig känsla i händerna gör din stickning till en sann stickglädje. Det är mjukt som merino, lättstickat och klifritt och eftersom garnet är märkt med OEKO-TEX Standard 100 så passar det väldigt bra att använda även till småbarn.

Färgerna

Blenda Gotland 50/50 finns än så länge i tretton färger. Vår färgskala är framtagen med en stor inspiration från våra smultronställen. Tänk dig färgerna som du ser från ett strandhugg på Gotland eller liggandes på rygg på en filt i Central park, i New York, med skyskraporna som en ram runt omkring dig. Det är naturen, färgerna och känslan som vi har försökt samla i vårt garn. 

Fakta om Yarnwick Blenda Gotland 50/50

50% gotlandsull och 50% merinoull

50 gram

200 meter

2,5 mm – 3,25 mm stickor

25-28 maskor per 10 cm

Plaggen går att tvätta i tvättmaskin på 30° ulltvätt eller för hand, men undvik sköljmedel. Låt sedan plagget torka plant.

OEKO-TEX Standard 100

Yarnwick Blenda Gotland 50/50 är OEKO-TEX märkt med Standard 100 som är en av världens mest kända märkningar för textilier som testats för skadliga ämnen. OEKO-TEX Standard 100 garanterar att garnet har testats för de strängaste kraven och gränsvärdena för en hög produktsäkerhet och därför passar garnet för spädbarn.

Framställningen

Yarnwick Blenda Gotland 50/50 är framtaget med stor omsorg om djur, människa och miljö därför att det är mycket viktigt för oss. Ullen kommer enbart från Europa och vi har valt samarbetspartners med stor omsorg. Ullen som vi använder är självklart mulesing fri och vi skulle inte acceptera något annat!

Mönster

Vi kommer att designa egna mönster till våra garner och har flera stycken redo för teststickning. De kommer du kunna hitta här tillsammans med våra andra mönster.

Yarnwick

Yarnwick är Stickwicks egna garnmärke. Vi producerar garner man blir glad av och där fibrerna är både vegetabiliska och animaliska, friendly fibers kallar vi det. Vill du sälja Yarnwick Blenda Gotland 50/50 i din butik? Besök vår sida Yarnwick.se eller fyll i formuläret nedan.

[contact-form to=”admin@yarnwick.se” subject=”Intresserad av ert garn”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Webbplats” type=”url”][contact-field label=”Min affärsidé” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

Ytterligare information

Vikt 50 g
Dimensioner 200 m

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Yarnwick Blenda Gotland 50/50 Soft Rose”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
    0
    Din kundkorg
    Din kundkorg är tom