Yarnwick Blenda Gotland N.Y. subway seat orange

79,00 kr

Yarnwick Blenda Gotland 50/50 är ett ljuvligt ullgarn som är skapat av 50% gotlandsull och 50% merinoull. Det är gjort för att vara mjukt som merino men fortfarande ha den ulliga känslan. Det är i tjockleken fingering med 200 meter på 50 gram så du får mellan 23-28 maskor på sticka 2,5-3,5. Yarnwick Blenda Gotland 50/50 som har en genuin, ullig och naturlig känsla i händerna gör din stickning till en sann stickglädje.  Det är luftigt, lättstickat och klifritt och passar till tröjor, koftor, mössor, sjalar och vantar. Eftersom garnet är märkt med OEKO-TEX Standard 100 så passar det väldigt bra att använda även till småbarn. Vår färgskala är framtagen med en stor inspiration från våra smultronställen. Tänk dig färgerna som du ser från ett strandhugg på Gotland eller liggandes på en filt i Central park, New York, med skyskraporna som en ram runt omkring dig. Det är naturen, färgerna och just den känslan vi har försökt samla i vårt garn.

50% gotlandsull och 50% merinoull

50 gram

200 meter

2,5 mm – 3,5 mm stickor

23-28 maskor per 10 cm

Plaggen går att tvätta i tvättmaskin på 30° fin ulltvätt eller för hand, men undvik sköljmedel. Låt sedan plagget torka plant.

Vill du använda en följetråd som tex Holst garn Titicaca eller Kit couture mohair ger det 20-22 maskor på sticka 4,0 mm.

Yarnwick friendly fibers

I lager

Artikelnr: 8010082 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Yarnwick Blenda Gotland N.Y. subway seat orange är ett ljuvligt ullgarn som är skapat av 50% gotlandsull och 50% merinoull. Det är gjort för att vara mjukt som merino men fortfarande ha den ulliga känslan. Det är i tjockleken fingering med 200 meter på 50 gram så du får mellan 23-28 maskor på sticka 2,5-3,5. Yarnwick Blenda Gotland N.Y. subway seat orange har en genuin, ullig och naturlig känsla i händerna gör din stickning till en sann stickglädje. Det är luftigt, lättstickat och klifritt och passar till tröjor, koftor, mössor, sjalar och vantar. Eftersom garnet är märkt med OEKO-TEX Standard 100 så passar det väldigt bra att använda även till småbarn.

Vår färgskala är framtagen med en stor inspiration från våra smultronställen. Tänk dig färgerna som du ser från ett strandhugg på Gotland eller liggandes på en filt i Central park, i New York, med skyskraporna som en ram runt omkring dig. Det är naturen, färgerna och känslan vi har försökt samla i vårt garn.

50% gotlandsull och 50% merinoull

50 gram

200 meter

2,5 mm – 3,5 mm stickor

23-28 maskor per 10 cm

Plaggen går att tvätta i tvättmaskin på 30° fin ulltvätt eller för hand, men undvik sköljmedel. Låt sedan plagget torka plant.

Vill du använda en följetråd som tex Holst garn Titicaca eller Kit couture mohair ger det 20-22 maskor på sticka 4,0 mm.

Yarnwick Blenda Gotland 50/50 – OEKO-TEX Standard 100

Yarnwick Blenda Gotland 50/50 är OEKO-TEX märkt med Standard 100 som är en av världens mest kända märkningar för textilier som testats för skadliga ämnen. OEKO-TEX Standard 100 passar garnet för spädbarn.

Yarnwick Blenda Gotland 50/50 är framtaget med stor omsorg om djur, människa och miljö därför att det är mycket viktigt för oss. Ullen kommer från Europa och vi har valt samarbetspartners med stor omsorg. Ullen som vi använder är självklart mulesing fri och vi skulle inte acceptera något annat!

Yarnwick

Yarnwick är Stickwick yarn & designs egna garnmärke. Vi producerar garner man blir glad av och där fibrerna är både vegetabiliska och animaliska, friendly fibers kallar vi det. Vill du sälja Yarnwick Blenda Gotland 50/50 i din butik? Besök vår sida Yarnwick.se.

Ytterligare information

Vikt 50 g
Dimensioner 200 m

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Yarnwick Blenda Gotland N.Y. subway seat orange”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

0
    0
    Din kundkorg
    Din kundkorg är tom